53709440b0eab33e05d3465f_unlock-25white.png PROVA NULOGGA INTILL VERKTYGET

Utsedd till "Sveriges bästa mediabevakningsverktyg" 2014*

BLOGG

Lissly Newsletter: Spring 14′

Lissly vinner: Bäst i Sverige! – Erbjudande om rabatt till alla! – Nylansering: fler enkla standardrapporter!

Lissly blev utsedda till Sverige bästa mediebevakare i den första, stora, oberoende undersökningen som gjorts sedan Lissly startade. Detta firar vi med att erbjuda alla nya och befintliga kunder 10-30 % rabatt på Lisslys vinnande mediebevakningsverktyg! Vi lanserade idag även 2 nya standardrapporter och ett enklare rapportflöde.

Vi på Lissly vill tacka… dig!

Lissly deltog i Ung Cancers och Emanuel Karlstens stora, oberoende undersökning av alla befintliga mediebevakare och vi blev smickrande nog utsedda till vinnare. Vi vill uttrycka vårt varmaste TACK till alla er, trogna kunder, vänner och Lisslyfans som har gjort detta möjligt, och på enbart 3 år! Nu blickar vi med glädje framåt emot nästkommande 3 år och utvecklingen som både vi, ni och hela vår bransch står inför!

Erbjudande om vinnarrabatt!

Förläng eller beställ ett nytt Lissly årsabonnemang senast den sista maj och få Lisslys vinnarrabatt! 10 % för Premium, 20 % för Corporate och 30 % för Agency.Beställ Lissly här eller kontakta oss på valfritt vis.

Almedalen!

Ses vi i Almedalen i år? Lissly åker hela styrkan och bevakar allt som sker i sociala medier både på nätet och IRL på plats. Kontakta oss om du vill ha idéer till Almedalen eller beställa bevakning/analys inför, under och efteråt för att utvärdera er satsning!

Nya uppdateringar i Lissly

Standardrapporter och nytt flöde

Ny meny och nya namn för de olika delarna av exportering och rapportering som gör det enklare att ta del av det som intresserar dig!

Reports i toppmenyn har nu delats in i 5 olika tydliga alternativ! Klicka Create Reports så skapar du en ny Standard eller Advanced Report (se nedan). Klicka på Standard Reports så kommer du till dina redan skapade standardrapporter och under Advanced Reports finner du övriga skapade rapporter. Båda rapportarkiven är omgjorda så du enkelt ser vad som skickas ut, till vem och när.

Som tidigare ställer du in dina alarm under Notifications och har du adderat Data Exports (extratjänst) så finner du dem längst till höger i nya menyn.

Nytt är också möjligheten att direkt Printa hela din Dashboard med ett enkelt klick!

1. Välj Standard Reports!
2. Välj sedan vilken av de tre av rapporterna du vill skapa!
3. Skicka den till dig själv eller dina kollegor och vid valfritt tillfälle. Klart! Men Lisslys 3-klicks policy skapar du en rapport på under 1 minut. Logga in i ditt konto och testa själv!

Keyword Settings – Liten men viktig uppdatering!

Simple Keyword Settings består numera av en ruta med “One or more of these words”. Du skriver helt enkelt in ett ord i taget som du vill bevaka och klickar på Save! Detta istället för gamla “All these words” vilket innebär att alla ditskrivna orden måste ingå i ett inlägg för att plockas upp i bevakningen. Som sagt, liten men viktig skillnad som gör det enklare för dig. Kontakta Lissly Helpdesk för hjälp att upprätta sökord!

Vad är mer på gång…

Stort samarbete inför Supervalåret och Almedalen lanseras strax och vi sjösätter en helt nya hemsida innan sommaren!

Trevlig Valborg! / Ivar Lidén, VD


Publicerad: 9:29 f m, 29 april 2014

Fun Facts| Okategoriserad| Tool - Var först att kommentera! - Dela: Facebook   Twitter

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Lissly på Twitter

Lissly på Instagram